Колона автомобілів зі Львова вирушила на кордон зустрічати Саакашвілі (фоторепортаж)

unnamed (8)

Сьогодні вранці колона прихильників Міхеїла Саакашвілі зі Львова вирушила до кордону зустрічасти політика.

Про це повідомляє кореспондент Дивись.info з місця подій.

За словами кореспондента, у пункті збору було понад сотня легкових автомобілів, а також кілька мікроавтобусів та два великих пасадирських автобуса, однак зрозуміти точну кількість людей важко. «Переважно це чоловіки, жінок серед зустрічаючих майже немає», - додає наш кореспондент.

Люди зібралися попри нічні повідомлення львівського осередку партії Саакашвілі, про відміну збору через імовірну небезпеку у таборі зустрічаючих. Детальніше про це читайте тут. Вранці у партії спробували списати ці нічні повідомлення на масову атаку на сторінки львівських активістів. Водночас, за повідомленням нашого кореспондента, прапорів львівського крила партії на пункті збору дійсно не було. Як ми повідомляли раніше, атвомфера у таборі зустрічаючих вчора склалась дійсно напружена через те, що під пункт пропуску приїхадли противники Саакашвілі, а під час огляду колони, яку вів до кордону нардеп Семен Семенченко, журналісти побачили зброю. Детальніше про це тут.

Приблизно о 9 ранку колона вирушила на Краківець, однак уже за 40 км до пункту пропуску правоохоронці зупинили колонку, очевидно, для перевірки документів.

Наші кореспонденти оперативно повідомлятимуть про ситуацію на кордоні, тож слідкуйте за оновленнями.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: