На станцію, через яку проїжджатиме «Інтерсіті» Перемишль-Київ, приїхали прихильники Саакашвілі

21552328_1852897261692214_1472661790_n

Прихильники Саакашвілі вже прибули на станцію, через яку проїжджатиме «Інтерсіті» Перемишль-Київ.

Про це повідомляє кореспондент ІА Дивись.info з місця подій.

Потяг з Саакашвілі курсуватиме через залізничну станцію «Держкордон». За словами журналіста, на станції не була ані посиленої охорони, ані прихильників політика, оскільки всіх заблокували фури на трасі.

Люди з такими ж стрічками на руках, як у пункті пропуску «Краківець», починають з'їжджатися до станції «Держкордон». Тим часом потяг з Перемишля ще не виїхав. На місці вже є близько 50 поліцейських та прибувають автомобілі, схожі на автозаки.

Журналіст ІА Дивись.info поспілкувався із активістами, утім, вони не назвали організацію, до якої належать. Також у кулуарах активістів говорять, що на Саакашвілі готується засада, передає кореспондент ІА Дивись.info.

До слова, пасажирів «Інтерсіті», в якому перебуває Саакашвілі, планують доправити в Україну на автобусах.

Нагадаємо, що адміністрація поїзда, в якому мав намір їхати Саакашвілі, посилаючись на вказівку «Укрзалізниці», повідомила, що поїзд не рушить, поки Саакашвілі не зійде з поїзда.

В потязі пролунало оголошення, що потяг не рушає, оскільки на борту перебуває особа без дозволу перебування в Україні. Поїзд не рушить, поки він не вийде. Такий запит до УЗ надійшов від Нацполіції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: