Що відбувається на «Краковці» (відео)

unnamed (2)

На пункт пропуску «Краковець» прибула колона зі Львова, передає кореспондент ІА Дивись.info

Наразі на кордоні з Польщею стоїть близько 200 автомобілів. На запитання водіїв, чи будуть пропускати в неділю, працівники Держприкордонслужби кажуть, що «самі нічого не знають».

Як повідомляє депутат ЛМР Ігор Зінкевич, о 10.10 поліція зробила живий коридор між тими, хто проти, щоб Саакашвілі впускали, і тими, хто за те, щоб Саакашвілі впустили в Україну.

 

Як ми повідомляли раніше, атмосфера у таборі зустрічаючих вчора склалась дійсно напружена через те, що під пункт пропуску приїхали противники Саакашвілі, а під час огляду колони, яку вів до кордону нардеп Семен Семенченко, журналісти побачили зброю.

Як повідомляє кореспондент ІА Дивись.info, до пункту пропуску вже приїхав Анатолій Гриценко та Микола Катеринчук. Зі сцени по черзі виступають депутати, наразі слово має Єгор Соболєв, проте конкретики у промовах немає, лише про корупцію й те, що будь-кого можуть позбавити громадянства. Дорогу контролюють правоохоронці, жодних провокацій наразі немає, але імовірні противники повернення Саакашвілі розташувалися через дорогу від зустрічаючих, тож їх розділяє поліція і автомобілі.

Трохи збоку від мінитгуючих стоять екіпіровані люди, які приїхали із нардепом Семенченком.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: