Керівника будинку органної музики обрали з порушеннями, – ЛМР

IMG_2123

Робоча група, яка досліджувала результати конкурсу на посаду керівника Львівського будинку органної та камерної музики знайшла порушення у роботу конкурсної комісії.

Робоча група, яка досліджувала результати конкурсу на посаду керівника Львівського будинку органної та камерної музики, знайшла порушення у роботі конкурсної комісії.

Про це під час прес-конференції розповіла директор департаменту розвитку ЛМР Наталія Бунда.

«Протокол засідання  конкурсної комісії не був офіційно поданий в управління культури, що передбачено законом «Про культуру». Є два протоколи конкурсної комісії – перший підготований  секретарем, завізований ним і ще трьома членами комісії із зауваженнями. Другий протокол не є підготований секретарем комісії, але завізований п’ятьма членами. Також є скарги членів комісії, які брали участь в обговорення за закритими дверима, і вони свідчать про порушення процедури проведення засідання. Також маємо понад 60 скарг про порушення процедури та незгоду з результатами голосування. Але ми не можемо дослідити цей факт, бо не маємо офіційного протоколу засідання», – заявила Наталія Бунда.

За її словами, робоча група рекомендує управлінню культури оголосити новий конкурс.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: