На Львівщині викрили три міні-цехи з виготовлення фальсифікованої горілки відомих брендів (фото)

PM154image002

Правоохоронці припинили діяльність мережі із виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв.

У трьох міні-цехах зловмисники виготовляли незначними партіями підроблену горілку, яку в подальшому реалізовували у невеликих закладах торгівлі Львова та області. Функціонували підпільні «гуральні» у Самбірському та Жовківському районах, а також у Львові, інформує прес-служба поліції Львівської області.

Також встановлено, що до функціонування мережі причетні п’ятеро мешканців Львівщини.

Під час проведення санкціонованих обшуків у міні-цехах було виявлено та вилучено три тони спирту та підготовленої до розливу спиртової суміші,  3,5 тисячі марок акцизного збору із ознаками підробки, майже тисячу вже виготовлених пляшок фальсифікату горілки різних торговельних марок, здебільшого виробників центрального та східного регіону держави, а також 81 тисячу гривень готівкою, отриманих від незаконної діяльності.

Вилучили також три автомобілі «Тойота Прадо» і два вантажних мікроавтобуси: «Опель Віваро» та «Рено Трафік», які використовувались для незаконної діяльності.

Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.199 (виготовлення, зберігання, придбання, перевезення,  пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут марок акцизного збору) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує від п’яти до десяти років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: