На Черкащині відкрили українсько-австрійський завод з виробництва меду

wtbYQpHT

Участь у відкритті унікального для України заводу взяв перший віце-прем'єр – міністр економічного розвитку і торгівлі.

У Черкаській області відкрився українсько-австрійський завод із виробництва меду. Про це повідомляє Міністерство економічного розвитку і торгівлі України на сторінці у Facebook.

Зазначається, що нове підприємство відкрила компанія «Beehive». «Це спільний українсько-австрійський проект з інвестицією близько €10 млн та потужністю у 16 тис. тонн готової продукції на рік, на якому працюють 115 робітників», – мовиться у дописі. У відомстві також відмітили, що за перше півріччя 2017 року Україна вже експортувала до країн Євросоюзу 16,7 тис. тонн меду на суму $29,7 млн, що більше на 30,6%, ніж за відповідний період 2016 року.

Участь в урочистому відкритті заводу взяв перший віце-прем'єр – міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів. У себе на Facebook він написав: «Сьогодні на Черкащині у с. Чорнявка відбулось урочисте відкриття заводу Beehive – єдиного підприємства в Україні з переробки меду, яке володіє міжнародним харчовим сертифікатом якості FSSC 22 000… Бажаємо усій команді «Beehive» – стати світовим лідером з експорту «рідкого золота» – українського меду».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: