Під готелем «Леополіс» десятки журналістів – всі чекають на прикордонників і Саакашвілі

21733537_1555589721146773_15035177_o
Фото Валерії ПЕЧЕНИК

Біля готелю «Леополіс», що на вулиці Театральній, 18 вже зібралися десятки журналістів. Причина – прибуття прикордонників, які мають вручити протокол Міхеїлу Саакашвілі щодо перетину ним польсько-українського кордону.

Фото Валерії ПЕЧЕНИК

Нагадаємо, сьогодні вранці до готелю «Леополіс», де оселився колишній президент Грузії Міхеїл Саакашвілі прибули прикордонники. Однак вони не змогли потрапити дальше холу. Дорогу їм перепинила охорона готелю, а також адвокати екс-очільника Одеської ОДА.

Депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич на свої сторінці у Фейсбук написав: «12.09.2017, о 08:30, Театральна, 18.

Цікаве дійство відбувається за словами свідків: прийшли прикордонники в «Леополіс» вручити протокол Саакашвілі – все в межах закону така процедура (ніхто його не планує забирати , але певна група людей ( з слів свідків - нашивки Донбас ) не дозволяє їм це зробити, отже, окупація «Леополісу» відбувається????

На 09:10. Отже, розібралися по місці прибуття : в холі готелю стоять прикордонники і поліція , також юристи Саакашвілі і Семен Семенченко. Юристи не приймають протокол, оскільки він є уже заповнений, а за законом він має заповнятися біля М. Саакашвілі.

По охороні, яка забезпечує правопорядок. Це охорона готелю і вони як приватна фірма не зобов'язується пропускати без рішення суду в готель (рішення суду немає)

Наразі все спокійно без правопорушення».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: