Директором музею «Територія Терору» офіційно стала Ольга Гончар. Колектив проти

1 (1)

Управління культури департаменту розвитку ЛМР інформує, що 7 вересня, відбулось відкрите засідання конкурсної комісії з відбору кандидатів на посаду директора Меморіального музею тоталітарних режимів «Територія Терору».

Управління культури департаменту розвитку ЛМР підписало контракт з Ольгою Гончар терміном на 5 років на посаду директора Меморіального музею тоталітарних режимів «Територія Терору».

Відповідно до протоколу засідання конкурсної комісії та письмового повідомлення голови конкурсної комісії, управлінням культури укладено контракт з Ольгою Гончар терміном на 5 років.

Нагадаємо, на конкурс подавалось двоє кандидатів. За результатами розгляду програм розвитку музею кожного з кандидатів, конкурсна комісія рекомендувала на посаду керівника музею обрати Ольгу Гончар, а Ігоря Дерев'яного рекомендували на посаду заступника директора Меморіального музею тоталітарних режимів «Територія Терору» з наукової роботи. Відповідно до протоколу засідання конкурсної комісії та письмового повідомлення голови конкурсної комісії, управлінням культури укладено контракт з Ольгою Гончар терміном на 5 років.

Читайте також: Конкурс із знаком питання: Як у Львові обирали керівника музею «Територія Терору»

Натомість, вчора на сайті музею з'явився відкритий лист трудового колективу щодо результатів конкурсу на посаду директора.

Згідно поданої інформації, колектив вимагає публічне визнання допущених помилок та скасування оголошених результатів роботи незаконної комісії з добору директора Меморіального музею тоталітарних режимів «Територія Терору»; проведення прозорого, відкритого, чесного і законного конкурсу; створення міжфракційної депутатської комісії, для перевірки всіх вище перерахованих фактів та покарання винних у допущених беззаконнях чиновників; відновлення фінансування робіт із створення постійної експозиції музею. У випадку ігнорування наших вимог, колектив Музею оголосить безстроковий страйк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: