Львівщина і Луганщина підписали меморандум про протидію російській пропаганді

DSC05924

У Львівській обласній раді підписали меморандум у сфері інформаційної інтеграції регіонів та протидії агресивним пропагандистським впливам з боку третьої сторони.

У Львівській обласній раді підписали меморандум у сфері інформаційної інтеграції регіонів та протидії агресивним пропагандистським впливам з боку третьої сторони, передає кореспондент ІА Дивись.info

Від Львівщини меморандум підписали заступник голови ЛОДА Ростислав Замлинський та голова Олександр Ганущин, а від голова Луганської ОДА – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз.

«Канал «Перший західний» буде мовити на території Луганщини, сподіваємося і в аналозі і в цифрі. Ми спільно працюємо на проект, який ми подаємо на секторальну підтримку. Це програма , яка діє за рахунок фондів ЄС. Щоб спільно з Луганським телеканалом «ЛОТ» не просто робили мовлення на Луганщині і території, яка зараз є тимчасово окупована, але ще й розробляли  спеціальні програми, які б розвінчували російську пропаганду», - розповів голова ЛОР Олександр Ганущин.     

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: