На Львівщині відзначили кращих геологів

DSC_4026_1505294209_613x409.94375_3_0

Сьогодні, 13 вересня, розпочалася науково-практична конференція приурочена 100-річному ювілею української геології та 60-річчю підприємства «Західукргеологія». Відтак, на конференціі доповідатимуть про запровадження новітніх технологій, шляхи нарощення енергетичного потенціалу України та впровадження іноземного досвіду.

Про це інформує прес-центр ЛОДА.

На урочистому відкритті зібрались представники провідних нафтогазодобувних компаній України та світу, ветерани галузі, фахівці державних та приватних підприємств, а також заступник голови Львівської ОДА Ірина Гримак.

«Оцінюючи те, що ви сьогодні робите, можна з впевненістю сказати, що це хороший, якісний старт для розвитку геологічної галузі. Львівщина пишається тим, що має таких фахівців, які водночас є і патріотами. Адже саме завдяки вам Україна крокує до енергетичної незалежності. Ваша нелегка праця дає поштовх до розвитку державної економіки та до розвитку регіонів», - зазначила під час привітального слова Ірина Гримак.

Також за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, високий особистий внесок у розвиток геологорозвідувальної галузі та з нагоди 60-річчя підприємства «Західукргеологія» Почесними грамотами та подяками голови Львівської ОДА нагородили сімох найкращих фахівців підприємства.

Окрім того, з нагоди 100-річчя української геології та 60-річчя підприємства «Західукргеологія» урочисто погасили марку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: