Презентація Apple: все про новинки iPhone 8, iPhone X та їхня ціна в Україні

KMO_096855_16255_1_t222_212901

В Каліфорнії пройшла ювілейна презентація Apple - десять років тому компанія випустила свій перший iPhone. Представлені відразу дві моделі iPhone 8 та iPhone X.

iPhone X - безрамковий і бездротовий

Технічні характеристики: Смартфон має новим дисплей Super Retina, який повністю покриває всю лицьову сторону пристрою. Кнопки Home не буде, замість цього користувачеві пропонується змахнути пальцем знизу вгору на екрані смартфона. iPhone розпізнаватиме користувача по обличчю за допомогою вдосконаленої лицьовій камери - технологія Face ID.

https://www.youtube.com/watch?v=K4wEI5zhHB0

Дві задні 12-мегапіксельні камери будуть розташовуватися одна під іншою. Смартфон буде працювати на новому чіпі A11 bionic, батарея протримається на дві години довше, ніж у iPhone 7. Включити пристрій можна, просто натиснувши на нього. Була представлена ​​функція Animoji - анімовані смайлики. За допомогою нової лицьової камери можна буде записувати повідомлення у вигляді смайликів.

Пристрій забезпечений бездротовою зарядкою, але Apple пішла далі і представила систему для зарядки пристроїв AirPower. На неї можна покласти iPhone, Apple Watch - всі вони будуть заряджатися одночасно від однієї консолі.

iPhone 8

Технічні характеристики: iPhone 8 і iPhone 8 Plus володіють новим чипом А11 Bionic з шістьма ядрами і 4,3 млрд транзисторів. Вони повністю захищені від води і від пилу. Крім нових стереоколонок, моделі мають по дві задніх камери: максимальна діафрагма 1,8 і 2,8 відповідно. Камери мають функцію портретного освітлення, коли в режимі реального часу можна налаштовувати ракурс iPhone. Камера створювалася спеціально під доповнену реальність.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=38&v=k0DN-BZrM4o

Коли і за скільки?

Отже, моделі iPhone 8, iPhone 8 Plus отримали більш скромні цінники - ціна iPhone 8 стартує від 699 доларів США, а iPhone 8+ від 799 доларів.

У той же час на iPhone X шанувальникам «яблучної» продукції доведеться розщедритися на значно більшу суму - 999 доларів США. І це буде вартість базової модифікації гаджета.

У США продажі iPhone 8 і 8 + почнуться 22 вересня, а iPhone X - 3 листопада.
Дата надходження на український ринок iPhone 8 і iPhone 8+ - жовтень 2017 року.

Преміум модель почне продаватися офіційно не раніше листопада.

Ціна iPhone 8 в Україні буде коливатися в межах 26 тисяч гривень, а модифікації iPhone 8+ вже 30 тисяч гривень. Ну а вартість флагмана, за даними ЗМІ, поб'є всі ракордов - ціна iPhone Х буде приблизно 38 тисяч гривен.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: