У департаменті з питань поводження з відходами ЛМР новий виконувач обов’язків директора

dsc38081-1fc359aff04d550e28b322502447deb5

Сьогодні під час апаратної наради міський голова Львова Андрій Садовий представив призначеного на посаду заступника директора департаменту.

Сьогодні під час апаратної наради міський голова Львова Андрій Садовий представив призначеного на посаду заступника директора департаменту – начальника управління розвитку системи поводження з відходами департаменту з питань поводження з відходами Львівської міської ради Сергія Сала, на якого покладено виконання обов’язків директора департаменту з питань поводження з відходами ЛМР.

«Я підтримав пропозицію Сергія Богдановича Бабака, щоб ми на Сергія Сала поклали обов’язки керівника департаменту поводження з ТПВ. Враховуючи, що в нас там є вакансія і дуже багато є роботи, треба фахово до всього підходити. Тому, пане Сало, ця ділянка для вас не є новою, ведіть її якісно, бо це важне для міста Львова», - сказав міський голова Львова Андрій Садовий.

Біографічна довідка

Сало Сергій Андрійович – народився 30.07.1982 в с. Лавриків, Жовківського району Львівської області.

З 1999 по 2004 роки навчався у Національному університеті «Львівська політехніка» і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Теплоенергетика» та здобув кваліфікацію магістра з енергетики.

З липня 2005 до січня 2007 – працював на посаді інженера, спеціаліста 1-ої категорії відділу експлуатації житлового фонду управління житлово-комунального господарства Львівської міської ради.

З січня 2007 – головний спеціаліст, інженер відділу комунального господарства управління житлового господарства департаменту житлового господарства та інфраструктури.

З листопада 2007 до липня 2009 – головний спеціаліст, інженер відділу експлуатації житлового фонду управління житлового господарства департаменту житлового господарства та інфраструктури.

У період 2009-2011 працював у Державній житлово-комунальній інспекції у Львівській області на посадах : головного державного інспектора сектору державного нагляду та контролю у сфері житлового господарства, завідувача сектора державного контролю (нагляду) у сфері житлово-комунального господарства.

З липня 2011 по січень 2012 працював на посаді головного спеціаліста відділу контрольно-ревізійних перевірок Управління Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг у Львівській, Рівненській, Волинській, Івано-Франківській та Закарпатській областях.

В період з листопада 2012 до листопада 2014 працював на посаді заступника начальника управління – начальника відділу контрольно-ревізійних перевірок Управління Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг у Львівській, Рівненській, Волинській, Івано-Франківській та Закарпатській областях.

З березня 2015 – начальник відділу комунального господарства управління житлового господарства департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради.

З грудня 2016 – виконував обов’язки начальника управління житлового господарства департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради

З 08.09.2017 – призначено на посаду заступника директора департаменту – начальника управління розвитку системи поводження з відходами департаменту з питань поводження з відходами Львівської міської ради та покладено виконання обов’язків директора департаменту з питань поводження з відходами Львівської міської ради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: