Завтра у Львові відбудеться зустріч-дискусія «Львівський модний кластер»

bezymiannyi1-afa623f59a7453bbb68bc8a8b68fdf36

Завтра, 14 вересня, о 16.00 у Львові відбудеться зустріч «Львівський модний кластер», метою якої є обговорення можливостей і розвитку легкої промисловості та створення модного кластеру. Уже є зареєстровано 60 осіб, управління інвестицій та проектів Львівської міської ради запрошує всіх охочих.

Про це інформує прес-центр ЛМР.

«Ми запрошуємо підприємства, які займаються пошиттям одягу, взуття, галантереї, які цікавляться розвитком, які шукають нові ринки збуту, нові шляхи, на зустріч-дискусію «Львівський модний кластер». Після цієї зустрічі ми б хотіли прийняти рішення про формування кластеру легкої промисловості, тому що Львів давно славиться нашими компаніями одягу, мода зі Львова завжди йде на всю Україну. Хотілося б для виробників розказати про можливість виходу й на європейські ринки. Ми маємо дуже цікаву програму на завтра, основним спікером у нас буде Голда Виноградська, яку ми називаємо неформальним міністром легкої промисловості, також буде голова Національного галузевого партнерства у легкій промисловості Fashion Globus Ukraine, представники агенції з підтримки експорту. Тобто ми хочемо дати конкретні кроки і поради для представників легкої промисловості. До речі, вже зареєструвалося 60 осіб, що свідчить про те, що легка промисловість активно розвивається і є цікавість до того, як організовано вести свій бізнес. Люди шукають шляхів розвитку, тому ми запрошуємо всіх охочих», - зазначила начальник управління інвестицій та проектів Львівської міської ради Ольга Сивак.

Участь вільна за попередньою реєстрацією для учасників Клубу Ділових Людей та членів Асоціації будівельників, учасників Національного галузевого партнерства у легкій промисловості «Fashion Globus Ukraine».

Організатори зазначають, що учасникам варто мати з собою візитні картки. Рекомендований дрес-код: business casual, діловий вільний.

Програма заходу

16:00 - 16:15  - реєстрація учасників

16:15 - 16:30 - представлення стратегії та можливості розвитку текстильної галузі від Львівської міської ради

(Ольга Сивак – начальник управління інвестицій та проектів ЛМР)

16:30 - 17:00 - становлення текстильного кластеру: перспективи розвитку та можливості реалізації для галузі

(Голда Виноградська - радник мін-ра освіти ти науки України, голова національного галузевого партнерства в легкій промисловості України Fashion Globus Ukraine

17:00 - 18:00   напрацювання плану діяльності текстильного кластера, обмін ідеями

Стосовно реєстрації:

Оксана Кулеба

+38 096 957 24 07

[email protected]

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: