Голова Львівської облради долучився до акції «Купи книжку дітям сходу»

IMG_6548

Голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин та голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз сьогодні, 14 вересня, відвідали 24-й Форум видавців та взяли участь в акції «Купи книжку дітям сходу».

Голова Львівської облради Олександр Ганущин та голова Луганської облдержадміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз сьогодні, 14 вересня, відвідали 24-й Форум видавців та взяли участь в акції «Купи книжку дітям сходу».

Про це йдеться на сайті Львівської облради.

«Говорять, що книга – то найкращий подарунок. Отож, діти сходу отримають від Львівщини книги, якими користуватимуться у своїх бібліотеках та навчальних закладах. До речі, вибрати літературу мені допомогла донечка Стефанія», - зауважив Олександр Ганущин.

Додамо, що всі охочі під час Форуму видавців (13 – 17 вересня) можуть придбати книжки для дітей, які згодом волонтери відвезуть у бібліотеки та школи Луганщини та Донеччини. Перелік бібліотек та навчальних закладів, яким потрібна література, львів’янам передав голова Луганської ВЦА Юрій Гарбуз.

Відтак, запрошуємо долучатися до акції «Купи книжку дітям сходу». Пункт збору книг працює щобудня з 10:00 до 18:00 за адресою: м. Львів,вул. Виговського, 29 а – Центр допомоги сім'ям учасників АТО.

Нагадаємо, акція «Купи книжку дітям сходу» організована ГО «Самооборона Львівщини» з ініціативи голови Львівської обласної ради Олександра Ганущина.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: