Патрульні забрали дворічну дитину у п’яної мами, яка спала під лавкою

21727965_1938964249705433_6705956151859540725_n

Нетверезу жінку з дитиною помітили перехожі на вулиці Новомостицькій. Очевидці повідомили про це поліцію. Громадянка неодноразово падала, чим завдавала тілесних ушкоджень дитині.

Про це повідомили у Патрульній поліції України.

Коли патрульні прибули на місце виклику, схожа за описом жінка спала під лавкою. Хлопчик бігав навколо, а поряд з ним був вуличний собака, який облизував дитині обличчя. Один з патрульних взяв малого на руки, доки інший приводив жінку до тями. Правоохоронцям громадянка віддала свідоцтво про народження сина. Завдяки цьому документу патрульні з'ясували адресу, за якою може проживати особа.

Приїхавши за вказаною адресою, патрульні застали вдома бабусю хлопчика, яка вже є опікуном старшого онука. Пенсіонерка відмовилась брати на себе відповідальність за малого. Зі слів бабусі, 2-річна дитина вже була у дитячому будинку, адже коли йому було лише 9 місяців, мати намагалась викинути його з вікна 6 поверху.

Патрульні викликали на місце швидку допомогу, дитину шпиталізували.

Також інспектори патрульної поліції повідомили про випадок працівників відділу ювенальної превенції.

Матір хлопчика поліцейські доставили до Подільського відділку поліції, де склали на неї протокол затримання і адмінматеріали за ст. 184 (Невиконання батьками обов'язків щодо виховання дітей) КУпАП.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: