Вакарчук здивував студентів несподіваним вчинком

37076309231_b2a2ebe35a_z

Відомий музикант зірвав бурхливі овації залу після свого оригінального вчинку.

Про це інформує РБК Україна.

Днями відомий український співак та лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук виступив перед студентами Української Академії Лідерства. Перед виходом на сцену він запитав студентів, хто з них має найвищі бали по ЗНО з англійської та української мови. Руки підняли багато студентів. Тоді Вакарчук запитав, хто зі студентів готовий прямо зараз вийти на сцену і синхронно перекладати його промову на англійську мову.

Цього разу руки підняли далеко не всі: готовими зважитись на такий крок виявилися лише декілька хлопців і дівчат. Найпершою руку підняла киянка Христина, яка вступила до Академії цього року.

«Ось ця дівчина – справжній лідер! Бо вона не побоялася підняти руку і зважитись на щось складне, нове і невідоме. Якщо ви хочете бути лідерами, мусите пам’ятати: ваша перша і найголовніша чеснота – це вміти брати на себе відповідальність», - сказав Вакарчук.

Тоді він несподівано вирішив пожертвувати кошти на соціальну ініціативу, навчання чи стажування Христини. Це викликало захват аудиторії, і Вакарчук зірвав бурхливі овації залу.

«Коли ви чогось хочете, коли ви впевнені у своїх силах і йдете вперед, вас обов’язково так чи інакше чекає нагорода. Навіть коли ви про неї не думаєте. Я прочитав в буклеті Академії, що можна пожертвувати гроші на різні корисні речі. Наприклад, зробити внесок у реалізацію студентського соціального проекту. Я бажаю пожертвувати на студентський соціальний проект або на стипендію на участь у експедиції тисячу доларів для Христини. Конкретні приклади вчать краще, ніж слова», - сказав Вакарчук.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: