Від завтра експрес-маршрути з АС «Західна» курсуватимуть до площі Різні

186626_1505300069_613x306.5_3_0

Для вирішення проблеми доїзду мешканців Львівської області до міста Львова було запущено експрес-маршрути від АС «Західна» до приміського вокзалу.

Зокрема, від завтра, 15 вересня, буде продовжено маршрут 6 транспортних засобів до площі Різні. Про це повідомив заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак, передає прес-служба мерії.

«Порядок курсування транспорту приміських маршрутів визначений законодавством, де чітко вказано, що вони мають курсувати до першої автостанції. Львівська міська рада постійно співпрацює з ЛОДА щодо спільного і комплексного вирішення проблеми доїзду мешканців Львівської області до міста Львова. З урахуванням цього було запущено експрес-маршрути від АС «Західна» до приміського вокзалу. Від завтра, 15 вересня, 6 транспортних засобів будуть продовжені до площі Різні. Інтервал руху буде 15 хв., автобуси курсуватимуть із 7:20 год. до 10:15 год. та з 16:00 год. до 19:30 год. Позиція міської ради залишається такою ж, ми планово працюємо, відслідковуємо пасажиропотоки, шукаємо можливості додавання нового транспорту. Залишається лише проблема з водіями, але крок за кроком ми врегульовуємо ці питання, відслідковуючи ті тенденції, що є на ринку перевезення пасажирів», - зазначив заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: