Академія сухопутних військ презентує книгу про воїнів–орденоносців на Форумі видавців (фото)

19490329_1814708428844431_77229902_o-1-1

Завтра в рамках 24-го «Форуму видавців у Львові» Національна академія сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного презентує книгу документальних свідчень «Світла пам’ять Героям полеглим, честь і слава Героям живим».

Завтра в рамках 24-го «Форуму видавців у Львові» Національна академія сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного презентує книгу документальних свідчень «Світла пам’ять Героям полеглим, честь і слава Героям живим».

Про це йдеться на сайті Академії.

А презентації передуватиме виступ військовогоу оркестр Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного з 10:40 на площі перед Палацом Мистецтв виступить.

У книзі описано історії понад чотирьохсот воїнів – учасників Антитерористичної операції, яких за мужність та героїзм під час бойових дій у Донбасі нагороджено державними нагородами. У книзі зібрано інформацію як про випускників Національної академії, які воювали та воюють у складі бригад Збройних Сил України, так і про викладачів та курсантів, які перебували у зоні АТО, а нині працюють та навчаються у Львівській військовій академії. Окремим розділом подано інформацію про усіх загиблих випускників та офіцерів Академії Сагайдачного, а розпочинається книга з розділу про воїнів - Героїв України – 9 випускників, а також колишнього першого заступника начальника Національної академії сухопутних військ.

Книга «Світла пам’ять Героям полеглим, честь і слава Героям живим» – це друге доповнене видання про військовослужбовців та випускників Національної академії сухопутних військ, попереднє видання побачило світ влітку 2015 року. Книга розповсюджуватиметься у військових частинах, навчальних закладах та бібліотеках України.

Читайте також: Жадан, Якимчук, Білий та інші: автори антології українських письменників Донбасу читали твори львів’янам (фото)

На презентацію книги запрошено героїв книги - Героїв України, випускників Національної академії сухопутних військ, капітана Володимира Гринюка і лейтенанта Василя Тарасюка, а також випускників, викладачів та курсантів, яких нагороджено орденами та медалями.

Де і коли?

17 вересня, 11.30, конференц-зал Львівського Палацу Мистецтв.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: