До понеділка львівські трамваї курсують за зміненим маршрутом

IMG_5680

Як повідомили у ЛКП «Львівелектротранс», у зв’язку із заміною частини трамвайної колії на вул. І. Франка, до понеділка припинено рух трамваїв № 1, 3, 4, 5. Трамваї № 8, 7 та 2 курсують за зміненими маршрутами.

Про це йдеться на сайті ЛМР.

«Ремонтні роботи на вул. І. Франка виконує служба колії ЛКП «Львівелектротранс». Заплановано замінити близько 40 м колії. Роботи проводяться на ділянці вул. І. Франка, 52-54, поблизу монастиря Святого Климентія ордену редемптористів. Вже проведено зварювальні роботи і виставлено рейки. До кінця дня буде замощено бруківку. В понеділок зранку ділянка буде відкрита для проїзду транспорту», - розповів Іван Бондар, начальник відділу інформації та зв’язків з громадськістю ЛКП «Львівелектротранс».

Відтак, до кінця доби 17 вересня припинено рух трамваїв № 1, 3, 4, 5. Трамвай №8 курсують до зупинки «Академія мистецтв». Трамвай №2 курсує за маршрутом: вул. Коновальця – вул. Вітовського – вул. Вернадського, і в зворотному напрямку: вул. Вернадського – вул. І. Франка – вул. Дорошенка – вул. Коновальця. Трамвай № 7 курсує за скороченим маршрутом вул. Шевченка – вул. Замарстинівська.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: