Післязавтра у Львові пройде хода солідарності з українськими бранцями Кремля

21743808_1453682431347204_3281568017385241466_o (1)

20 вересня у Львові відбудеться студентська акція.

У середу, 20 вересня, у Львові відбудеться хода солідарності з українськими бранцями Кремля. Про це на своїй сторінці у Facebook написав Руслан Сагановський, радник міського голови, студентський мер 2016-2017 р.

«Понад 46 наших співвітчизників знаходяться за ґратами на території російської федерації, з тих чи інших надуманих причин. Людям, які прямують до РФ з метою вирішення ділових чи особистих питань інкримінують тероризм, організацію терористичних акцій та угрупувань. Четвертий рік тривають репресії по відношенню до громадян України. Настав час і студентству висловити свою солідарність у боротьбі з російською машиною репресій. Тим паче, що зараз нашої підтримки потребує наш 19-ти річний колега та ровесник Павло Гриб. Щоправда Павло був змушений призупинити навчання за станом здоров'я», - написав Сагановський.

Нагадаємо, що 24 серпня на території Білорусі зник 19-річний громадянин України Павло Гриб. Він виїхав у Гомель для зустрічі з росіянкою, з якою познайомився в соцмережах. Про зникнення сина заявив відставний офіцер Державної прикордонної служби України, військовий капелан Ігор Гриб.

7 вересня стало відомо, що зниклий у Білорусі українець Павло Гриб знаходиться в СІЗО російського міста Краснодар за звинуваченням у тероризмі.

13 вересня повідомлялося, що Гриба заарештували в Краснодарі до 17 жовтня.

15 вересня в МЗС України заявили, що, не дивлчись на численні звернення Києва, російська влада не пускає українських ліікарів до громадянина України Павлу Грибу, якого в серпні на території Білорусі викрали російські спецслужби, після чого перевезли в місто Краснодар і помістили в СІЗО.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: