У патрульної поліції Львова побільшало повноважень

1505491681_3f122b4fcd84a285a37d57d5fc5bee694e9505a8

Від сьогодні відділ безпеки дорожнього руху патрульної поліції Львова надаватиме господарські та адміністративні послуги у сфері безпеки руху на дорогах України.

Про це повідомили в Патрульній поліції Львова.

Загалом, цей відділ створений у Львові півтора року тому. За цей час завдяки їхнім вимогам ліквідована ямковість на дорогах державного значення, а також у Львові. Відновлена дорожня розмітка та знаки. Інспектори вносять пропозиції щодо покращення організації дорожнього руху. Тепер їхні повноваження розширили. Вони дбатимуть про безпеку перевезення пасажирів, проводячи автотехнічну експертизу. І в подальшому продовжуватимуть займатиматися супроводом охоронюваних осіб, груп дітей та транспорту, який перевозить негабаритний вантаж. Надалі виконуватимуть вже звичну для себе роботу з обстеження шляхової мережі та дбатимуть про безпеку руху.

Вони даватимуть дозволи на участь у дорожньому русі негабаратних та великовагових транспортних засобів. Погоджуватимуть маршрути перевезення небезпечного вантажу. Отримувати ці дозволи можна через територіальні центри надання адміністративних послуг.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: