Львівські депутати дозволили користування надрами «Укрспирту» та «Укргазвидобуванню»

IMG_3741

Депутати Львівської обласної ради депутати погодили державному підприємству спиртової та лікеро-горілчаної промисловості "Укрспирт" отримання спеціального дозволу на користування надрами

Йдеться про отримання спеціального дозволу на користування надрами з метою геологічного вивчення, у тому числі дослідно-промислової розробки питних підземних вод водозабору.

з метою геологічного вивчення, у тому числі дослідно-промислової розробки питних підземних вод водозабору Борокського МПД (свердловини №№ 1, 2, 3), що знаходиться в с. Борок Сокальського району Львівської області, передає ІА Дивись.info.

Іншим своїм рішенням депутати погодили публічному акціонерному товариству «Укргазвидобування» отримання спеціального дозволу на користування надрами з метою геологічного вивчення нафтогазоносних надр, у тому числі дослідно-промислової розробки родовищ з подальшим видобуванням нафти, газу (промислова розробка родовищ), газу природного, конденсату, нафти, Південно-Садковицької площі, що в Самбірському, Старосамбірському та Мостиському районах Львівської області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: