Мешканці Соснівки під облрадою протестують проти об’єднання з Червоноградом

14526006965694ed78b0c67

Мешканці Сілецької громади прийшли під Львівську обласну раду просити депутатів не вносити зміни у Перспективний план об’єднаних громад, згідно з яким, Сілецька громада має бути приєднана до Червонограда.

Мешканці Сілецької громади прийшли під Львівську обласну раду просити депутатів не вносити зміни у Перспективний план об’єднаних громад, згідно з яким, Сілецька громада має бути приєднана до Червонограда, передає кореспондент ІА Дивись.info.

«Села збурилися, бо навіть з точки зору логіки наша громада буде нараховувати 20 тисяч населення, а Червоноград має 70 тисяч населення. Яка тоді функція буде наших депутатів, якщо Червоноград буде мати дві третини депутатського корпусу, і ми ні нащо не будемо впливати. А йдеться і про землю, і майбутні інвестиції, відповідно туди будуть йти всі податки», – заявив активіст Ярослав Гринчук.

На думку мешканців, які прийшли під облраду, Червоноград має бути окремою громадою, а Сілець, Соснівка, Волсвин, Межиріччя, Бендюга, Городище і Гірник мають складати окрему Сілецьку громаду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: