У Львівській міськраді спочатку року скасували 42 тендери

21116_04

У Львівській міській раді за перше півріччя 2017 року скасували 42 тендери на 200 мільйонів гривень.

Про це під час прес-конференції, 20 вересня, заявив  директор департаменту економічної політики Львівської обласної державної адміністрації Роман Филипів, інформує Дивись.info.

Директор департаменту економічної політики Львівської обласної державної адміністрації Роман Филипів заявив, що вони моніторять тендери Львівської міської ради. Так, фахівці виявили, що у мерії скасували 42 тендери на 200 млн грн. від початку 2017 року.

«З одного боку, у тендері може бути помилка і його треба скасовувати. Друге — вони оголосили тендер, а потім змінилися фінансові моменти і вже не було ресурсу. Третій варіант — замовник бачить, що перемагає не той, з ким домовлялися, а інший. Відтак, потрібно скасовувати, бо руйнуються домовленості», — пояснює Роман Филипів.

Крім того, за словами директора департаменту, інколи свідомо у технічному завданні допускають помилку, щоби потім була підстава скасувати цю закупівлю.

Зазначимо, що Львівщина зекономила на державних закупівлях понад півтора мільярди. Крім того, вона стала шостою за кількістю проведених закупівель через Prozorrо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: