У Львові шукають переселенців з Донбасу для мистецького проекту

donbass_map2_en
Ментальна мапа. Фото: Одіссея Донбас

«Одіссея Донбас» шукає місті Лева переселенців з Донеччини та Луганщини, аби провести з ними інтерв’ю та намалювати ментальну карту рідних міст.

«Одіссея Донбас» шукає у місті Лева переселенців з Донеччини та Луганщини, аби провести з ними інтерв’ю та намалювати ментальну карту рідних міст.

До 30 вересня у Львові триватиме відбір учасників і учасниць до проекту «Одіссея Донбас». Він розповідає історії міст Донбасу через людей: автори проекту проводять глибинні інтерв’ю з вимушеними переселенцями, а також створюють ментальні мапи місць, які тим довелося покинути.

«Одіссея Донбас» започаткували у Києві у 2015 члени угруповання «Одос».

Читайте також: Чим живе і що показує перший український андеграундний театр (інтерв’ю)

«Цей проект — подорож Донбасом, що розкривається через особисті історії про покинуті міста та домівки. Люди різного віку, професій, з великих та малих міст сходу України, діляться спогадами про життя до початку бойових дій. У серпні 2017 Одіссея відбулась в Одесі. Наступною точкою на карті є Львів», — зазначають організатори.

Участь у проекті можуть брати люди у віці від 12 років. Детальніше про проект і форму, яку необхідно заповнити для участі, тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: