На Сокальщині двом дітям, позбавлених батьківського піклування, придбали будинок

150599666359c3af7724b63

Сьогодні, 21 вересня, у селі Себечів Сокальського району двом дітям, позбавлених батьківського піклування, – Зоряні та Артуру Дреботам урочисто вручили ключі від трикімнатного будинку.

Про це йдеться на сайті Львівської облради.

Як розповів голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин, помешкання придбали на виконання «Регіональної програми забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа у Львівській області на 2016 – 2018 роки», на реалізацію якої у 2017 році передбачили 6 млн 579 тис грн.

Наразі Зоряна Дребот (2000 р. н.) навчається у «Володимир-Волинському педагогічному коледжі ім. А. Ю. Кримського», а Артур Дребот (1998 р. н.) у Львівському вищому професійному училищі комп’ютерних технологій та будівництва». Не маючи власного житла, проживали вони у прийомній сім`ї Чави.

Додамо, що загальна сума вартості об’єкту – 356 тис грн: обласний бюджет – 213 тис грн, місцевий – 143 тис грн. Будинок має 56,6 м кв житлової площі, складається з трьох кімнат та розташований на земельній ділянці 0,21 га.

Варто зазначити, що з початку року на Львівщині придбали житло для 25 дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб із їх числа.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: