У фанатів львівських «Карпат» таки увірвався терпець після чергового програшу команди

21687786_1486414648078822_1427776727959683403_n

У Солонці Пустомитівського району, о першій ночі, група людей, які назвалися фанатами ФК «Карпати», зупинила автобус з гравцями, коли вони поверталися з Івано-Франківська після програного матчу.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив координатор «Варти-1» Ігор Зінкевич.

«У Пустомитівському районі, в Сокільниках, на трасі був зупинений автобус команди «Карпати», люди які назвалися фанами вирішили з’ясувати причини програшу в Івано-Франківську, на місці зупинки автобусу відбувся конфлікт через матч, який відбувся в Івано-Франківську, де команда програла в другій лізі.

Інші пересічні люди, які помітили цей конфлікт з заправки, викликали поліцію. Патрульна поліція, прибувши на виклик, спробувала розібратися в ситуації, дізналися, в чому конфлікт: як з’ясувалося, команда поверталася після матчу з Івано-Франківська, де команда «Карпати» програла, а після матчу на стадіон вибігло багато фанатів і глядачів, де відбулася масова бійка на самому стадіоні в Івано Франківська (є постраждалі)», – йдеться у повідомленні.

За словами Ігоря Зінкевича, конфлікт на дорозі біля Сокільник не припинявся протягом певного часу і патрульна поліція прийняла рішення викликати допомогу до місця зупинки автобусу футбольної команди, щоб не відбулася бійка. На виклик прибув спецназ поліції.

Людей, які перекрили дорогу автобусу і розпочали конфлікт затримали, прибуло СОГ.

Сам жу автобус з футболістами в супроводі поліції відправили на базу «Карпат».

Нагадаємо, вчора на стадіоні в Івано-Франківську зустрілися «Прикарпаття» і «Карпати». Господарі виграли з рахунком 2:1. За рахунку 2:0 на користь івано-франківської команди львівські фанати почали кидати у правоохоронців петарди та каміння.

А після гри сталася сутичка з правоохоронцями.

Як повідомляє ресурс «UA-Футбол», поліцейські оточили гостьовий сектор за кілька хвилин до закінчення зустрічі, але фанати спробували прорватися на поле до футболістів свого клубу.

У підсумку близько десяти осіб було затримано.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: