Під Івано-Франківськом посеред білого дня зґвалтували 11-річну дитину

PM774image002

В Івано-Франківській області 20-річний хлопець зґвалтував 11-річну дівчинку.

Про це повідомив перший заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін на своїй сторінці в Facebook.

«Два дні тому, 19 вересня, в Івано-Франківській сталася жахлива трагедія. Серед білого дня на вулиці невідомий жорстоко зґвалтував 11-річну дівчинку. Оперативники протягом наступних діб після звернення батька встановили особу негідника. Сьогодні працівниками поліції в ході проведення комплексу оперативних та слідчих дій був затриманий 20-річний покидьок, житель сусідньої області», - розповів Аброськін.

В поліції відзначили, що злочинець готувався до зґвалтування заздалегідь. При собі він мав скотч, який купив в магазині напередодні, для закривання рота своїй жертві, щоб не кричала.

«Зловмисника, як потім було встановлено в ході слідства, місцеві жителі бачили біля сільського клубу, де він сидів на сходах. Вивчав ситуацію, дивився на перехожих. Коли побачив, що зі школи йде дівчина, сховав у кущі велосипед, а сам, підійшовши назустріч своїй жертві, взяв її за руку і потягнув за собою в кущі. Відразу заклеїв їй рот липкою стрічкою і, застосувавши фізичну силу, задовольнив свою статеву пристрасть природним способом. Після чого погрожував дівчині нікому нічого не розповідати, бо вб'є і її, і сім'ю», - зазначив заступник начальника ГУНП в Івано-Франківській області Ігор Баб'юк.

Зі слів дівчинки стало відомо, що на ґвалтівника були штани з прапором іноземної держави, однак якого вона не знала, а також гумове взуття (капці) кольору морської хвилі. Ці дані допомогли поліцейським встановити особу злочинця.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Гвалтівнику загрожує від 10 до 15 років в'язниці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: