Біатлоніст збірної України увійшов до тренерського штабу ХК «Галицькі Леви»

kilchitski6
Віталій Кільчицький

Колишній біатлоніст збірної України Віталій Кільчицький увійшов до тренерського штабу хокейного клубу-учасника чемпіонату Української хокейної ліги «Галицькі Леви».

Колишній біатлоніст збірної України Віталій Кільчицький увійшов до тренерського штабу хокейного клубу-учасника чемпіонату Української хокейної ліги «Галицькі Леви».

Про це він розповів в інтерв'ю Sport.ua.

Ще на початку цього року Віталія Кільчицького вважали однією із головних надій українського біатлону. Він став тренером із фізпідгтовки новояворівського хокейного клубу.

«В квітні, після того як мене не взяли в команду збірної України з біатлону, було трохи ніяково від тих баталій. Було важко прокидатись з відчуттям, що більше нікуди не треба бігти, не потрібно дотримуватись ніяких спеціальних дієт, не буде більше ніяких чемпіонатів України, першостей світу, чемпіонатів Європи, Олімпійських Ігор...

Тоді стало питання, як далі бути. Михайло Чіканцев (головний тренер, віце-президент хокейного клубу «Галицькі Леви») і Микола Романюк (президент ХК «Галицькі Леви») запропонували поїхати на фінал Карпатської ліги, де в Угорщині хокеїсти з Новояворівська мали провести кілька матчів. Я прийняв цю пропозицію і став свідком того, як «Галицькі Леви» достроково завоювали Кубок Карпатської хокейної ліги й стали чемпіонами, які не зазнали жодної поразки на турнірі. Приєднавши мене як глядача, керівництво «Галицьких Левів» запропонувало мені увійти до тренерського штабу клубу з міста Новояворівськ», – сказав Кільчицький.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: