Спортогляд: футбольний тиждень в Україні пройшов доволі неспокійно

f5cdd535-da43-47aa-a7f3-300177f9d872
фото: ultras.lviv.ua

Футбольний тиждень в Україні пройшов доволі неспокійно.

Найперше, головною темою для обговорення стала гра Кубку України «Карпат» та «Прикарпаття». «Завжди вірні» вболівальники «Карпат» в буквальному розумінні чинили бунт під час гри, оскільки гравці ніяк не могли забити очікуваного голу. Статистика матчу сумна для львів’ян, адже вони програли, та це ще не найгірше. Під час матчу, фани вибігли на поле і зчинили сутичку між поліціянтами та мирними вболівальниками. Самі футболісти не постраждали, але Артем Федецький, який тоді не брав участі в матчі, отримав кілька стусанів від навіжених вболівальників.

Даріо Срна ФК "Шахтер"

Вразив футбольну Україну і гравець «Шахтаря» - Даріо Срна. Справа в тому, що під час проходження допінг-тесту у його крові було виявлено заборонений препарат. Срна вже встиг дати офіційне пояснення, яке опубліковано на офіційному сайті ФК «Шахтар», в якому зробив неочікувану заяву про те, що він тимчасово припиняє виступати за свій клуб до тих пір, поки не буде проведено офіційного юридичного роз’яснення. Деякі неофіційні джерела кажуть, що його провини немає, оскільки він міг прийняти заборонені препарати під час футбольних канікул, натомість  футбольні критики засуджують його та називають таку поведінку не цілком «спортивною». Додамо, що імовірне покарання для Даріо Срни може бути 1-2 роки відсторонення від усіх матчів і не тільки в Україні.

фото Футбол 24

Щодо самих матчів Прем’єр-ліги, то вони пройшли по-різному для команд.

В Чемпіонаті України «Карпати» спромоглися не програти, на відміну від гри в Кубку України, зігравши в нічию із одеським «Чорноморцем». Нічийний результат показали також «Сталь-Олімпік», «Зоря – Ворскла», «Маріуполь-Олександрія» та, неочікувано, «Динамо – Верес». Саме від останньої пари вболівальники і очікували забитих м’ячів, та кияни, на жаль, не змогли привести свою команду до перемоги. Вразили своїх фанів ФК «Зірка» із Кропивницького, які змогли аж двічі потривожити ворота майже непереможного «Шахтаря». «Гірники» не завжди могли протистояти контратакам суперників, однак, явні проблеми в обороні «Зірки» показали себе в кінцевому результаті. В цьому матчі і фани дали про себе знати, коли почали кидати фаєри на футбольне поле. На щастя, силами Пятова та Степаненка це «шоу» було припинено.

Загалом, турнірна таблиця після 10-го туру виглядає так:

 

фото: football24.ua

Ольга Сех

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: