Справу екс-судді Зварича про незаконне звільнення розглядатимуть у Львові

118

Львівський апеляційний адміністративний суд скасував ухвалу Львівського окружного адміністративного суду про передачу справи Ігоря Зварича до Тернопільського окружного адміністративного суду.

Львівський апеляційний адміністративний суд скасував ухвалу Львівського окружного адміністративного суду про передачу справи Ігоря Зварича до Тернопільського окружного адміністративного суду, пише lvnews.org.ua.

Під час судового засідання представниця Зварича,  заявила, що рішення про передачу справи на розгляд у Тернопільський окружний адміністративний суд є незаконним і безпідставним. Насамперед у зв’язку з тим, що додаткове рішення винесла суддя, яка перед тим взяла самовідвід, тому вона не мала повноважень на таке рішення.  Судді також  не повідомили сторони про дату та час постановлення додаткового рішення.

Сам позивач наголосив, що додаткове рішення про передачу справи у Тернопільський ОАС виходить за рамки логічного пояснення і за рамки закону.

Таким чином справа суддя Зварича, про визнання незаконним його звільнення з посади судді Верховною радою України у 2009 році, повертається на розгляд у Львівський окружний адміністративний суд.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: