У Львові презентували виставку фотографій із зони АТО (фото)

DSC04759_1506334052_613x408.41125_3_0

Сьогодні, 25 вересня, у приміщені Львівської облдержадміністрації презентували виставку фотографій із зони антитерористичної операції.

Окрім світлин, в експозиції представили й атрибутику активістів Майдану «Революції Гідності» – каски, щити, гільзи, а також бойові ракети, йдеться на сайті Львівської ОДА.

Світлини, презентовані на виставці, відтворюють події із передових позицій, де відбуваються бої. За словами організаторів, експозицію створили, щоб показати, що відбувається на Сході України, а також зберегти пам’ять про Героїв Майдану.

«Ми організували виставку, щоб нагадати усім мешканцям міста, туристам та гостям, що війна ще триває, щоб кожен зміг побачити, з чого атакує  ворог і допомагав хлопцям на передовій,  бо тільки спільними зусиллями зможемо здолати окупанта», – наголосив Cтепан Білас, голова спілки учасників бойових дій «Побратими України».

Зазначимо, експонати із зони АТО та подій «Революції Гідності» зможе побачити кожен охочий на першому поверсі Львівської ОДА до 14 жовтня.

фото: loda.gov.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: