Україна підтримує ініціативу про відсторонення Росії від Олімпійських ігор-2018

doping-v-sporte-chto-eto-takoe_rect_6a3487ac0993e38779bbc0c313cb48f4

Національний антидопінговий центр України приєднався до заклику 17 антидопінгових організацій із вимогою відсторонити Російську Федерацію від участі у зимових Олімпійських іграх 2018 року.

Національний антидопінговий центр України приєднався до заклику 17 антидопінгових організацій із вимогою відсторонити Російську Федерацію від участі у зимових Олімпійських іграх 2018 року, пише Ракурс.

Допінгова корупція Росії під час Олімпійських ігор у Сочі стала причиною ініціативи про відсторонення РФ від Олімпіади-2018, повідомляє прес-служба Національного антидопінгового центру України.

За відсторонення Росії від участі в Олімпіаді-2018 через допінговий скандал виступили антидопінгові організації Австрії, Австралії, Канади, Данії, Фінляндії, Франції, Німеччини, Ірландії, Японії, Нідерландів, Нової Зеландії, Норвегії, Сінгапуру, Швеції, Великої Британії, США, України та Інститут національних антидопінгових організацій.

Раніше, президент Американського антидопінгового агентства USADA Тревіс Тайгарт та голова Британського антидопінгового агентства (UKAD) Девід Кенворті заявили про те, що Росія повинна відповідати за невиконання своїх зобов’язань із очищення спорту від допінгу.

У свою чергу глава Німецького олімпійського спортивного союзу Альфонс Херман запропонував взагалі відсторонити РФ від участі в Іграх 2018 і 2020 років.

Нагадаємо, в США зняли фільм про вживання допінгу російськими спортсменами. У фільмі «Ікар» колишній голова московської антидопінгової лабораторії Григорій Родченков зізнався, що створив у Росії державну систему покриття застосування допінгу спортсменами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: