В УКУ триває набір в Школу психолога для підлітків

shkolapsykholoha-c12c5330a3b790389b186ddf4ef0d1c9

В УКУ на базі кафедри психології і психотерапії триває набір старшокласників на навчальну програму Школи психолога Тетяни Завади, мета якої – підвищити психологічну грамотність, поширити психологічні знання і навчити застосовувати їх на практиці.

Про це інформує прес-центр ЛМР.

«Молода людина вчиться співпрацювати, спілкуватися, знаходити друзів, коханих. Саме у підлітковому віці людина починає замислюватися про сенс життя. Цей навчальний курс допоможе молодій людині відчути взаємозв’язок між проблемою пошуку життєвого призначення, змістом існування та проблемою спілкування, взаєморозуміння, проблемою самотності. Молоді люди зможуть адекватніше зрозуміти власні індивідуально-психологічні особливості», - пояснює психолог Тетяна Завада.

Під час навчання учасники дізнаються, що впливає на формування характеру і темпераменту, як правильно комунікувати, вирішувати конфлікти і домовлятися, як ефективно презентувати себе, розвивати професійні здібності, як долати стресові ситуації, як відрізнити психологічну норму поведінки від психологічного відхилення. Мета програми – сприяти розвитку та саморозвитку особистості старшокласників, створити умови для розкриття їх творчого потенціалу та набуття важливих життєвих навичок.

Довідка

Психолог Тетяна Завада викладає в УКУ на кафедрі психології і психотерапії, займається психологічним консультуванням у приватному офісі, також є організатором Школи психолога. Свій професійний досвід починала з роботи у дитячому садку, де впроваджувалася інклюзивна освіта – інтеграція дітей з неповносправністю разом з іншими дітьми. Пізніше працювала на кафедрі психології, психіатрії і сексології у медичному університеті Д. Галицького. Після того працювала головним спеціалістом-психологом у правоохоронній структурі.

За додатковою інформацією: [email protected], тел.: (096) 96 95 090.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: