Адвокат Димінського вважає причиною ажіотажу навколо смертельної ДТП бажання «віджати» канал ZIK

f419206-00340238

У львівського бізнесмена Петра Димінського сумніваються в об’єктивності та неупередженості досудового розслідування у справі про скандальну ДТП.

Про це написав його адвокат Микола Лисий у Facebook.

«Для чого цей ажіотаж, і головне, в чиїх він інтересах? Здавалось би, дорожньо-транспортна пригода, від якої ніхто не застрахований, і яка може трапитись із кожним, хто хоч раз сідав в автомобіль. Так, без жодних заперечень - це страшна трагедія! Але чому саме тут така прискіплива увага? Увага до злочину, який, між іншим, підпадає під опублікований 7 вересня 2017 року Закон про амністію»,- зауважив він.

За словами адвоката, відповідь перебуває на поверхні.

«Телеканал ZIK! Ось що цікавить представників певної політичної сили! Медіахолдинг ZIK, як і його власник Димінський, відомий своєю самостійною редакційною політикою і незалежністю від будь–яких політичних та олігархічних груп. Не втрачати ж перед виборами нагоду під політичним тиском закрити рот неугодному каналу та ще й «віджати» його», - наголосив він.

Як відомо, ДТП за участю автомобіля Димінського сталася 18 серпня на трасі М10 Львів-Краковець у селі Ямельня, Яворівського району близько 15:10. В аварії загинула 31-річна Наталія Тріла.

Власник ФК «Карпати» і телеканалу ZIK Петро Димінський був на місці аварії. Відомо, що він часто особисто керує Mercedes S 65 AMG з державними номерами АС0277ВР, який став учасником ДТП. Цей автомобіль завжди супроводжує позашляховик охорони, який їздить слідом.

Охоронець бізнесмена заявив, що винуватцем ДТП є він. Галицький районний суд міста Львова заарештував охоронця Димінського.

Брат загиблої в ДТП дівчини стверджує, що саме Димінський був за кермом Мерседеса в момент аварії.

22 серпня вранці бізнесмену була офіційно вручена повістка на допит. Через годину він вилетів на приватному літаку зі Львова до Женеви.

23 серпня Димінський не прибув на допит у поліцію.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: