Депутати співпрацюватимуть з центром допомоги жінкам у кризових ситуаціях

DSC_9967_1506530567_613x409.94375_3_0

Сьогодні, 27 вересня, Перший заступник голови Верховної Ради України Ірина Геращенко і заступник голови Комітету європейської інтеграції Марія Іонова під час робочого візиту на Львівщину зустрілися з керівником проекту «Горіховий дім» Юрієм Лопатинським.

Сьогодні, 27 вересня, Перший заступник голови Верховної Ради України Ірина Геращенко і заступник голови Комітету європейської інтеграції Марія Іонова під час робочого візиту на Львівщину зустрілися з керівником проекту «Горіховий дім» Юрієм Лопатинським.

Про це інформує прес-центр ЛОДА.

«Друга наша зупинка – це спілкування з кураторами проекту «Горіховий дім». Вони працюють з 2010 року і опікуються жінками , які потрапили в важкі життєві обставини. Цього року зафіксовано 6 тисяч фактів домашнього насильства. Ми будемо підтримувати проекти, які спрямовані на допомогу жінкам, що потрапили у важкі життєві обставини», - зазначила Ірина Геращенко.

Окрім того вона також додала: «Ми долучаємось до проекту, який зараз збирає кошти для нового будинку, що працюватиме для жінок, аби перебути перші важкі місяці. Серед цих жінок будуть також представниці з числа внутрішньо переміщених осіб».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: