Львів’ян запрошують на дискусію «Новий Статут Львова: шанси та виклики для громади»

afishadyskusiiauku-baf4a30f26442bbba725924a8276e3b4

У Львові триває обговорення нового Статуту міста. У зв’язку із цим, 3 жовтня Школа права УКУ запрошує львів’ян долучитися до публічної дискусії «Новий Статут Львова: шанси та виклики для громади». Захід розпочнеться о 17.30 год. у Центрі Митрополита Андрея Шептицького (м. Львів, вул. Козельницька, 2а).

Про це інформує прес-центр ЛМР.

Новий Статут Львова, який пропонують прийняти місту, складається із 10 розділів та додатків. Розробкою цієї нової редакції займалася робоча група, до складу якої увійшли депутати Львівської міської ради, посадові особи виконавчих органів ради, громадські діячі, представники освітніх та експертних середовищ. З проектом статуту можна ознайомитися тут.

Для обговорення шансів та викликів для громади із прийняттям нової редакції Школа права УКУ запрошує містян долучитися до публічної дискусії, яка відбудеться 3 жовтня о 17:30 год у конференц-залі (ауд. 127) Центру Митрополита Андрея Шептицького (м. Львів, вул. Козельницька, 2а). Вхід вільний за умови попередньої реєстрації.

Нагадаємо, Статут, яким зараз користується місто, був затверджений ще 2002 року. З метою вивчення думки громадськості, експертів та спеціалістів з 24.07.2017 до 11.09.2017 року проводилося публічне громадське обговорення положень проекту нового Статуту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: