У Львові відкрили розумний туристичний маршрут

img1113-ba9f4ed10d477553e4de5312fd946590

У Львові відкрили унікальний інноваційний туристичний маршрут «Вперше у Львові» за книгою Ілька Лемка «Львів понад усе».

У Львові відкрили унікальний інноваційний туристичний маршрут «Вперше у Львові» за книгою Ілька Лемка «Львів понад усе».

Про це йдеться на сайті Львівської міськради.

Стартує маршрут біля фонтану Нептуну, що на площі Ринок. Загальна довжина  маршруту «Вперше у Львові» – 3,5  км. Таким чином, гості  та мешканці міста зможуть за 2-3 години ознайомитись з цікавими пам’ятками міста та дізнатись про них подробиці. Символом львівського маршруту став привітний левчик.

Туристичний маршрут у Львові об’єднує 15 найцікавіших відкриттів та історичних пам’яток міста. Серед них: Ратуша, Катедра, каплиця Боїмів, аптека «Під золотою зіркою», палац Потоцьких, парк Костюшка, Львівський Національний університет ім. Ів. Франка, Оперний театр та пам'ятник Т.Г. Шевченкові, Єзуїтський Костел, Природничий музей, театр ім. Марії Заньковецької, Вірменська церква, музей Пошта, Домініканський собор, пам'ятник Івану Федорову.

«Розумний» львівський маршрут прокладено за допомогою стрілок та спеціальних табличок з QR-кодами, символікою та номерами локацій. Таблички з QR-кодами на маршруті встановлюються безпосередньо біля пам'яток, а стрілки вказують шлях до наступної локації.

Під час зчитування QR-коду за допомогою смартфона або планшета людина потрапляє на сторінку з докладним описом і фото найближчого історичного чи культурного об'єкта – площі, будинку, пам'ятника. До опису пам’яток додаються посилання на детальну карту міста із зазначенням місць, де розташовані інші QR-таблички.

Додатково до інтернет-версії маршруту «Вперше у Львові» створено паперові путівники із описом маршруту та локацій. Путівники знаходитимуться у Центрі туристичної інформації та у магазинах Vodafone у Львові.

Зараз маршрут доступний чотирма мовами: українською, англійською, німецькою та польською, а згодом планується перекласти його китайською. Також розглядається варіант французького перекладу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: