Кількість тих, хто отруївся рибою з «Привокзального» – 66 осіб

article1780

Станом на 19.00 годину 27 вересня всього потерпілих від спалаху інфекції 66 осіб, в тому числі 7 дітей. З числа усіх госпіталізовано 60 осіб, в тому числі 6 дітей (у ЛОІКЛ – 57 осіб, в тому числі 6 дітей, в інфекційне відділення Пустомитівської ЦРЛ – 3 особи.)

Про це повідомили у департаменті з питань цивільного захисту населення ЛОДА.

На амбулаторному лікуванні перебуває 6 осіб, в тому числі 1 дитина, які звертались до лікаря, але відмовились від госпіталізації.

25-27 вересня 12 осіб, в тому числі 1 дитина, виписано із ЛОІКЛ на вимогу. В стаціонарі всього перебуває 48 осіб, в тому числі 4 дітей (ЛОІКЛ – 45 (4 дит.), Пустом. ЦРЛ - 3).

Після проведення лабораторних обстежень всім пацієнтам виставлено діагноз – сальмонельоз. Стан пацієнтів, що перебувають в стаціонарі - середньої важкості з покращенням.

Нагадаємо, о 18.15, до Львівського обласного центру ЕМД МК надійшло повідомлення про те, що до Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні було госпіталізовано 6 осіб (дорослих) із діагнозом – гостра кишкова інфекція. Всі вони вживали в їжу рибу гарячого копчення, яку придбали 21 вересня року в одному із торгових кіосків на ринку «Привокзальний». Скарги на підвищення температури тіла, головний біль, нудоту, блювоту, біль в животі, часті рідкий випорожнення.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: