Порошенко підписав указ про управління країною в умовах НС

2063272

Президент увів у дію рішення РНБО «Про Концепцію реформування та подальшого розвитку системи управління державою в умовах надзвичайного стану і в особливий період».

Президент Петро Порошенко підписав указ, яким ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони України (РНБО) від 13 вересня 2017 року про Концепцію реформування та подальшого розвитку системи управління державою в умовах надзвичайного стану (НС) та в особливий період. Про це повідомляє прес-служба глави держави.

Указом затверджено концепцію реформування і подальшого розвитку системи управління державою в умовах надзвичайного стану і в особливий період.

Контроль за виконанням рішення покладений на секретаря РНБО Олександра Турчинова. Кабінету міністрів доручено забезпечити реалізацію положень концепції.

Уряд щороку, до 1 лютого, інформуватиме про стан реалізації Концепції реформування та подальшого розвитку системи управління державою в умовах надзвичайного стану та в особливий період.

Указ набирає чинності з дня його опублікування.

Нагадаємо, 13 вересня РНБО схвалила розроблений Міноборони і поданий Кабміном на розгляд главі держави проект Концепції реформування та подальшого розвитку системи управління державою в умовах надзвичайного стану та в особливий період.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: