«Укрзалізниця» запустить новий нічний експрес «Одеса-Львів»

поїзд11

ПАТ «Укрзалізниця» до кінця року планує запустити новий нічний експрес «Одеса-Львів" і сформує його з новозбудованих вагонів.

Про це повідомили в прес-службі «Укрзалізниці», зазначивши, що днями залізниця прийняла в експлуатацію шість нових купейних вагонів виробництва ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод».

«Ці вагони збудовані цього року. Вони вдосконаленої конструкції, адже в технічному завданні на виготовлення рухомого складу ми враховуємо побажання пасажирів. З таких нових вагонів сформуємо новий поїзд - нічний експрес "Одеса - Львів". Це популярний туристичний напрямок, на який зростає попит. Тому ми вирішили до цілорічних щоденних трьох пар поїздів у цьому напрямку додати новий. Загалом ми будемо покращувати сполучення з обласними центрами», - поінформував в.о. голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов.

За інформацією прес-служби, на балансі Укрзалізниці на даний час уже 9 таких нових вагонів Крюківського заводу. Перші три з початку жовтня вже апробували пасажири потягів до Ужгорода, Трускавця та Новоолексіївки. До кінця року таких нових вагонів має бути 38 відповідно до укладеного із заводом договору.

За попереднім контрактом Крюківський вагонобудівний завод на початку цього року поставив 12 пасажирських вагонів. Таким чином, загалом за 2017 рік за двома контрактами кількість пасажирських вагонів сягне 50.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: