Японці відвідали полігон твердих побутових відходів у Грибовичах

22007599_1820864907953893_44597969852394618_n_1506604195_419x305_3_0

Днями директор департаменту екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації Руслан Гречаник зустрівся з представниками Посольства Японії в Україні Ацуші Вакуі та Юрі Іто.

Днями директор департаменту екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації Руслан Гречаник зустрівся  з представниками Посольства Японії в Україні Ацуші Вакуі та Юрі Іто.

Про це інформує прес-центр ЛОДА.

Під час зустрічі сторони обмінялись думками щодо результатів навчання представників Львівської обласної державної адміністрації в Центрі JICA (навчальні курсі відбувались у межах проекту JICA “Українсько-японський центр”, що відбувався у травні цього року). Також, Руслан Гречаник  ознайомив іноземних гостей із сучасним станом поводження з відходами у м. Львові та  Львівській області.

Представники Посольства Японії спільно з  начальником відділу екологічної експертизи, нормування атмосферного повітря та поводження з відходами департаменту екології Львівської облдержадміністрації Назарієм Сорокою відвідали полігон твердих побутових відходів у Грибовичах. Під час обстеження  представників Посольства Японії  ознайомили з проблемою, яка виникла з відходами у м. Львові та обговорили перспективи подальшої співпраці Львівської облдержадміністрації з Японією у сфері поводження з відходами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: