«Ніч українських перемог», або, як «Зоря» та «Динамо» обіграло «сильних» європейців

Вчора відбулися дві гри українських команд у 2му турі Ліги Європи.

Сенсаційно та досить несподівано «Зоря» зуміла обіграти іспанський «Атлетік», а «Динамо» зробило величезний камбек у матчі зі сербським «Партизаном».

«Атлетік – Зоря»

У грі луганської команди проти команди з іспанського Більбао був лише один гол, зате, який! Початок гри досить інтенсивно  розвивали іспанці, які вже на 34й секунді створювали небезпечні моменти і могли забити на 14й хвилині матчу. На щастя для луганчан, вони не прочитали помилки нашого воротаря і просто пробили поряд зі стійкою після кутового. Вже в середині першого тайму наші зуміли з кутової подачі підвести м’яч до воріт  Харатін головою поцілив у ворота. Без перебільшень, стадіон був у шоці, але під час прямої трансляції оператори звернули увагу на шістьох українських вболівальників, котрі так завзято та відчайдушно підтримували нашу команду та раділи забитому голу!

«Партизан – Динамо»

У першому таймі «Партизан» забили киянам аж 2 голи.  Віда зробив аж дві помилки і Ожеговіч продуктивно їх використав, забивши із центру штрафного майданчика. Вже через 8 хвилин ворота киян були взяті вдруге, завдяки голу Тавамби. Наші гравці були розчаровані і це було видно, адже перед цим дійством могли самі відкрити рахунок у матчі. Та, українська міць полягає в тому, що вони зуміли не тільки відігратись, але й виграти гру. Вийшовши на другий тайм, керівництво «Динамо» здійснило дві заміни: забрали Циганкова і Кравця та поставили замість них Бєсєдіна і Мораєса. Коли бразилець виконував штрафний удар, один із супротивників зіграв ліктем і суддя призначив пенальті, яке відкрило рахунок для киян. Далі, дякуючи асисту Бєсєдіна, Буяльський влучно поцілив у ворота суперника, забивши другий для українців. «Вишенькою та торті» став третій і переможний гол українців, завдяки дублю  Мораєса.

Таким чином, обидві українські команди додали собі по 3 очки до турнірної таблиці.

Ольга СЕХ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: