На Львівщині зіткнулися електропоїзд та вантажівка: є постраждалі (фото)

photo5368363208085186765

В результаті зіткнення водій автомобіля та двоє його пасажирів отримали тілесні ушкодження і були доставлені у районну лікарню.

В Старосамбірське відділення поліції 30 вересня надійшла інформація про те, що у селі Ясениця близько 16.30 на залізничному переїзді сталося зіткнення потягу та вантажівки, передає прес-служба поліції Львівської області.

Попередньо працівники поліції встановили, що водій саморобного автомобіля «ГАЗ-66», 42-річний житель району, під час перевезення дров на регульованому залізничному переїзді не зупинився на мигаючий сигнал світлофора із звуковим сигналом. Внаслідок цього відбулося зіткнення вантажівки та електропоїзду сполученням «Сянки - Львів». Потяг протягнув «ГАЗ-66» по колії приблизно 20 метрів, після чого автомобіль відкинуло убік.

В результаті події водій вантажівки отримав тілесні ушкодження (закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку та навколоорбітальна гематома) і був доставлений до лікарні.

Госпіталізовані також двоє пасажирів автомобіля. У 29-річного місцевого мешканця медики діагностували посттравматичну тупу травму живота, розрив селезінки, перелом ребра, струс головного мозку та закриту черепно-мозкову травму. Він поміщений у реанімаційне відділення лікарні. Інший пасажир, 26-річний житель району, із забоєм хребта, струсом головного мозку та закритою черепно-мозковою травмою госпіталізований у хірургічне відділення.

Зараз встановлюються обставини події. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Фото: Ігор Зінкевич

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: