Кіберполіція затримала трьох киян, які торгували дитячою порнографією

171264

Співробітники Департаменту кіберполіції затримали трьох киян, які більше року займалися розповсюдженням дитячої порнографії.

Про це повідомили в прес-службі відомства.

Троє жителів Голосіївського району столиці, 30-ти, 35-ти і 50-ти років, поширювали заборонений контент зі своїх домашніх комп'ютерів через пірінгові мережі в Інтернеті. Під час обшуків поліцейські виявили більше одного терабайта відео дитячої порнографії.

«Правопорушники пояснили нам, що поширенням займалися виключно з метою підтримки позитивної статистики завантажень і відвантажень файлів у відповідних мережах в Інтернеті. І навіть коли ми проводили обшуки, один з фігурантів намагався видалити відео з комп'ютера і приховати злочин, але ми завадили і вилучені докази приєднали до кримінального провадження », - розповів начальник Київського управління Департаменту кіберполіції Сергій Кропива.
Під час обшуків правоохоронці вилучили комп'ютерну техніку, за допомогою якої зловмисники поширювали заборонений контент. Це - три системні блоки і два жорсткі диски, які направили на експертизу. Зловмисникам загрожує до 10 років позбавлення волі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: