Львів’ян похилого віку повезли на екскурсію у замки Львівщини

zamky1-eeaa16be648c5b0b3eb810dd282821b8

28 вересня городяни літнього віку-підопічні Львівського міського територіального центру, побували на екскурсії в Підгорецькому та Олеському замках.

 

Про це інформує прес-центр ЛМР.

«Ця поїздка вже є другою за ліком в рамках циклу заходів «Мандрівки рідним краєм». Екскурсія організована з метою відзначення Міжнародного дня людей похилого віку та ознайомлення львів’ян літнього віку з мальовничими та сакральними місцями нашого прекрасного краю»,- начальник управління соціального захисту ЛМР Наталія Демкович.

Так, поїздка розпочалась зі знайомства з унікальним для України королівським замком в селі Підгірці. Другою частиною екскурсії були відвідини Олеського замку. Працівники замку люб’язно погодилися провести для учасників пізнавальну екскурсію у залах.

«Наші підопічні із захопленням відвідали древні замки та були вражені їхньою красою та величчю», - додав директор Львівського міського територіального центру Віталій Брославський.

Поїздка організована Львівським міським територіальним центром в рамках заходу управління соціального захисту департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради «Мандрівки рідним краєм».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: