На фронт вирушать подарунки для військових

IMG_2396_495x371

У Центральному будинку офіцерів Збройних Сил України учасники соціально-мистецького проекту «Пісні війни» презентували та вручили у подарунок українській армії 5000 примірників однойменного альбому сучасних фронтових пісень.

У Центральному будинку офіцерів Збройних Сил України учасники соціально-мистецького проекту «Пісні війни» презентували та вручили у подарунок українській армії 5000 примірників однойменного альбому сучасних фронтових пісень, передає Народна Армія.

Компакт-диск об’єднав близько 15-ти україномовних композицій, написаних українськими захисниками під впливом пережитого в районі антитерористичної операції.

Серед учасників проекту – воїн АТО, поет і бард Олексій Бик, лідер гурту «Тінь Сонця» Сергій Василюк та представник видавництва «Наш формат» Олександр Дубиківський.

– Під час запису композицій для компакт-диска «Пісні війни» створювалися унікальні дуети воїнів-виконавців зі знаними українськими артистами, – зауважив Олексій Бик. – У проекті брали участь вокальна формація «Піккардійська Терція», Сергій Василюк, співак і композитор Павло Табаков, лідер гурту «Антитіла» Тарас Тополя, Фома із групи «Мандри», Арсен Мірзоян, співачка Анастасія Приходько й інші відомі виконавці.

Місія проекту – донести до найширших верств суспільства теми війни, а також переживання воїнів і їхніх рідних – задля консолідації української нації. Крім того, ініціатива має на меті посприяти соціалізації та психологічній реабілітації воїнів після повернення з передової.

– Диск «Пісні війни» побачив світ завдяки Галині Гузьо, яка є ініціатором створення цього альбому, – наголосив Олександр Дубиківський. – Більшу частину тиражу безкоштовно розповсюдять у районі воєнних дій на сході України, а також у військових частинах, полігонах і госпіталях. Частину дисків відправлять і до музичних шкіл та училищ по всій країні.

Лідер гурту «Тінь Сонця» подякував нашим бійцям за мирне небо й за наближення до перемоги.

– Всі записані пісні на диску відтворюють атмосферу братерства музикантів і бійців, яку ми відчували, відчуваємо і відчуватимемо поки триватиме війна. Дуже раді, що наші військові пишуть пісні й ми разом їх співаємо, – додав музикант.

Примірники альбому вручили представнику Генерального штабу полковнику Володимиру Матвійчуку, який навзаєм заявив, що всі компакт-диски відправлять на передову українським бійцям до Дня захисника Вітчизни.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: