Про Василя Сліпака покажуть фільм

maxresdefault (2)

Документальний фільм Леоніда Кантера та Івана Ясного «МІФ» розпочинає тур містами України з допрем'єрними показами. У Львові картину покажуть 4 листопада у «Планеті кіно» в ТЦ «Форум».

Документальний фільм Леоніда Кантера та Івана Ясного «МІФ» розпочинає тур містами України з допрем'єрними показами. У Львові картину покажуть 4 листопада у «Планеті кіно» в ТЦ «Форум», передає Zaxid.net

Кошти на зйомку цього фільму збирали за допомогою краудфандінга. Також проект став одним із переможців Десятого конкурсного відбору Держкіно.

«До створення стрічки долучилися тисячі людей, що допомогли по крихтах зібрати відео та фото фрагменти життя Великого Українця. Доброчинці з усього світу надіслали кошти на виробництво фільму. На завершальному етапі плече підтримки підставило також Держкіно України. 
Від усього серця дякуємо всім, хто вірить і допомагає!», - наголошують автори.

Картину знімали і в Україні, і у Франції, де працював останні роки співак, поспілкувалися з колегами та рідними, а також дістали раритетні відео.

Український оперний співак Василь Сліпак загинув 29 червня 2016 року в зоні бойових дій на Донбасі. Він воював в рядах ДУК «Правий сектор». 42-річний Василь Сліпак отримав смертельне поранення від кулі снайпера.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: