Український співак закликав не ходити на концерти музикантів, які виступають в Росії

1438069

Юрій Журавель, фронтмен гурту «От вінта» звернувся до слухачів.

Юрій Журавель, фронтмен гурту «От вінта» звернувся до слухачів.

Він закликав не ходити на концерти музикантів, які гостролюють в Росії, бо «війна не пройде осторонь людини, якщо вона зачепила її землю». Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Всі ті пацифістики, які ходять і ходитимуть на концерти артистів, що ще смердять московською сценою! Хоча б не афішуйте це. Соромно за вас. Звичайно, легше нарікати на те, що у нас в місті більш нічого не відбувається. Виходить, ви – вівці. Шкода, що історія вас нічому не вчить», – написав музикант.

«Або ти проти ворога, або ти на його боці, або тебе буде знищено ним, і ти так і не визначишся з позицією. Так було і у 1918-му, і у 1708-му,і у 1240-му, і у 1169-му», – зауважив Журавель.

Він наголосив, що не називатиме імена артистів і груп, які він має на увазі, щоб «не робити їм рекламу, бо боротьба недолугих патріотів саме до цього і приводить.».

«Будьте уважнішими: поцікавтесь недалекою гастрольною географією артиста, прослідкуйте його діяльність і поцікавтесь громадською позицією. Бо тепер навіть бачитись і вітатися з вами не хочеться», – додає Журавель.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: