«Вийди за мене»: У мережі стартував флешмоб за права тварин

22195299_10203625730919822_6309687747427606696_n

Сьогодні, у Міжнародний день захисту тварин, у мережі набуває обертів флешмоб із лозунгом «Вийди за мене».

Для участі у флешмобі необхідно опублікувати фото своєї домашньої тваринки з написом «Вийди за мене».

«Вийди за мене! Ні, це не запрошення заміж, це прохання від тих, хто не вміє просити, не вміє говорити, але вміє любити і страждати, як і ми з вами. Я йду на #МаршЗаПраваТварин, тому що я проти жорстокого поводження та експлуатації тварин», – пишуть учасники ініціативи.

Учасники флешмобу виступають за права всіх тварин: бездомних, приютських, домашніх, диких собак, котів, лисиць, єнотів, коней, слонів, жирафів, дельфінів України та світу:

«Іду бо я теж тварина. Тому що я людина. Тому що цирки, шуби, отруєння, дельфінарії, підвальні кошенята з витекли очима, контактні зоопарки, вбивства і тортури - це не те заради чого тварини створені! Це не природа і не виживання, які не харчовий ланцюжок і не природний відбір, це середньовіччя в 21 столітті».

Читайте також: У Львові безкоштовно чіпують 5000 господарських собак (фото, відео)

Також акція за права тварин відбудеться і у Львові. Марш стартуватиме 15 жовтня о 12 годині від площі перед Оперним театром. За словами учасників акції, подія покликана об'єднати зоозахисну спільноту та заявити владі і громадськості, що тисячі українців готові боротися за гуманність і права тварин.

Бажаючі влаштувати марш у своєму місті можуть писати в приватні повідомлення на сторінці UAnimals.

Нагадаємо, що сьогодні, 4 жовтня, всесвітній день тварин. Він спрямований на привернення уваги людства до прав тварин та їх добробуту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: